Välkommen till

Glassvillan

Sugen på glass?

Adresser & öppettider

Vindö

Bredviksvägen 1
139 74 Djurhamn

Vardagar: Stängt
Lördag & söndag: 11-17
26-27 maj: 11-17

På undersidan finns områdets öppettider för resten av säsongen.

Visby

Tranhusgatan 33
621 56 Visby

Premiäröppning
Juni 2022

Åre

Just nu planeras en nordlig expansion till den jämtländska fjällen. Håll utkik här på hemsidan eller i våra sociala medier för mer information och uppdateringar om den kommande Glassvillan på Tott i Åre.

Om oss

Vad är Glassvillan?

Påsken 2021 öppnade Glassvillan för första gången sin glasservering och välkomnade gäster till den lite undangömda anläggningen på Vindö i Stockholms skärgård. Det bjöds på gelato, sorbet och mjukglass tillverkad från grunden av bästa tänkbara råvaror och responsen den efterföljande sommaren var över förväntan. Den kärlek och förundran som gästerna delade med oss trots att vi var nykomlingar i cafévärlden gav oss all motivation vi behövde för att fortsätta satsa. År 2022 hoppas vi nämligen på att skapa glassglädje både på Vindö och i Visby på Gotland. Glassvillans glass säljs även externt på utvalda ställen under varumärket Vindö Glass och belönades dessutom med ett guld i kategorin ”Glassmästarens val” i Glass-SM 2022!

Glassvillan är en del av Tott Group, vilka driver bland annat hotell, konferensanläggningar och restauranger på flera ställen i Stockholm, Visby och Åre. Här nedanför kan du hitta mer specifik information om Glassvillans caféer och tillhörande anläggningar.

meny

Vilken glass är din?

Vill du kika på våra glasskreationer med egengjord gelato och sorbet? Klicka på knappen nedan.

Glassvillan Visby kommer att ha samma glasskreationer som Vindö men övrigt utbud, så som drycker och varm mat, skiljer sig åt.

Vanliga funderingar

Bara en fråga…

För att du ska få ett så snabbt svar på din fråga som möjligt har vi försökt samla de vanligaste funderingarna.

Välj vilket av våra caféer som din fråga berör:

Fortfarande osäker?

Hittade du inte svaret på din fråga eller rör den Glassvillans verksamhet i allmänhet?
Då är du varmt välkommen att kontakta oss här nedan.

Kontakt

Hej!

Genom att fylla i formuläret nedan kan du berätta för oss vad du har på hjärtat. Vi hör av oss så fort vi har möjlighet.

Psst…

Är du intresserad av att jobba med oss?

Just nu söker vi ingen personal till Glassvillan Vindö, men vi välkomnar ansökningar till Visby. Läs mer nedan.

Guldvinnare i Glass-SM 2022!

Den 5 april var Glassvillan med och tävlade i Svenska Glassmästerskapen 2022 och kammade hem första pris i kategorin ”Glassmästarens val” med glassmaken kardemumma och brynt smör. Även vår hasselnötsglass belönades, där med en bronsmedalj.

Titta förbi på Vindö och köp med dig de vinnande smakerna hem eller testa någon av våra många fantastiska kreationer på plats. Vi kan tipsa lite extra om ”Kardemummdanaxel” där brynt smörglass och mandelglass toppas med kardemummacrumble, samt om ”Nötknyckarn” och ”Uniship” som båda innehåller hasselnötsglassen. Mums!

Integritetspolicy

Med ”personuppgifter” avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person. Liljestrand Group AB (koncernmoder till Vindö Glass och Logi AB) är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du tillhandahåller oss eller som inhämtas av oss från annan källa. Vi behandlar alltid personuppgifter med stor respekt för den personliga integriteten. Här beskriver vi hur vi hanterar och lagrar informationen samt vilka rättigheter du har. 

Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig: info@liljestrand.se

Insamling av personuppgifter
Du själv lämnar dessa till oss, exempelvis för att bli kund men också i andra situationer. Till exempel via hemsidan, på fysiska blanketter, i kontakt med kundtjänst, via e-post, brev och kontaktformulär.

Webbsidor
Du kan besöka glassvillan.se utan att personuppgifter samlas in. Vi samlar endast in information som används för statistiska syften och besökaren förblir anonym. Exempel på sådan information är tidpunkt för besöket, hur lång tid besöket varar och vilka sidor som besöks. Vi använder även ”cookies” för att funktioner och tjänster på webbplatsen ska fungera på rätt sätt.

Tillgång till personuppgifter
Endast de som behöver tillgång till personuppgifterna för att utföra överenskommen tjänst har behörighet att komma åt och hantera dessa. Vi har flera underleverantörer som hanterar personuppgifter i olika omfattning och de har samma krav på hanteringen som Liljestrand Group AB har internt.

Arkivering av uppgifter
Vi sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt. Vissa uppgifter kan dock behöva sparas för längre tid för att uppfylla andra legala krav, till exempel bokföringslagen där vi behöver spara uppgifter i 7 år. Det finns också skäl att spara uppgifterna för längre tid om det pågår en utredning eller en tvist, även om kundförhållandet sedan tidigare har upphört, eller i fall då du köpt en produkt av oss där vi behöver spara uppgifterna för att kunna fullgöra vårt garantiåtagande.

Rättigheter
Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas av Liljestrand Group AB. Du kan även begära en rättelse av dina uppgifter. Du har vidare under vissa förutsättningar rätt till begränsning av behandling av sina personuppgifter, rätt till radering av personuppgifter.

Om du motsätter dig att personuppgifterna behandlas för marknadsföring via telefon och eller e-post har du rätt att när som helst meddela Liljestrand Group AB som då upphör med detta. Du har under vissa förutsättningar rätt att få personuppgifter som du lämnat själv överförda till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).